Skip to main content

Security Magic

SECURITY MAGIC - Omgekeerd zakkenrollen!

Non-stop entertainment

Op de locatie staat een detectiepoortje en een “echte” beveiliger. Wanneer het alarm afgaat tijdens het langslopen hoort men dat “DAT” echt niet mee naar binnen mag. Vervolgens komt er uit de sjaal een sushi, uit de jas een vis of uit de tas een paal van bijna 2 meter lang, dit is de Security-Magic van Louis Baerts.

Offerte aanvragen?
Ontvangstact Security magic

"De gasten komen op deze manier al vrolijk en lachend binnen voordat het feest begonnen is, wat een goed begin van dit event zeg…!"

– Victor Bakker (PlayMobielDJ)

Louis Baerts - security-act met vrouw

Magie die raakt, verwondert en de gasten laat napraten over het feest of event.

Een hilarische act waarbij Louis Baerts als Security-man bij de ingang de gasten omgekeerd zakken rolt. Hij plaatst items bij de nietsvermoedende gasten die ze vervolgens zelf vinden (natuurlijk kunnen de “verborgen” items in overleg aangepast worden). Verbazing en verontschuldigingen zijn er dan alom, totdat Louis “uit zijn rol valt” en ze lachend zegt dat ze “voor deze ene keer” door mogen lopen. Daarna is het natuurlijk leuk om op een afstandje te kijken wie de volgende is die sportief bij de neus genomen wordt…

Beleef het

De gasten raken niet uitgepraat over deze zeer speciale act vol beleving

Louis Baerts presenteert zijn magic altijd met het hart op de juiste plaats en maakt er voor iedereen een feestje van met zijn 100% glimlachgarantie!

Contact