Skip to main content

Close up Magic

Rondlopend magisch entertainment dat verwonderd en verbaasd.

Non-stop vermaak

Houd jij ervan om verwonderd te worden en nieuwe herinneringen te creëren? Dan moet je zeker eens mijn wereld van verwondering en verbazing ervaren! Ik neem je graag even mee uit jouw eigen wereld en laat je samen met anderen iets moois beleven. Door dit samen in een groep te doen, ontstaan de meest fantastische momenten en gesprekken. En weet je wat het mooie is? Mensen vergeten vaak wat er precies gezegd of gedaan is, maar ze zullen nooit vergeten hoe ik ze heb laten voelen! Mijn naam is Louis Baerts en ik ben gepassioneerd om jou en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Offerte aanvragen?

"Het is niet voor niets dat ik regelmatig als reactie krijg: ‘Jij vindt dit echt leuk om te doen, hè?’

BeursMagic Stand

Betoverende magie die indruk maakt, verwondert en ervoor zorgt dat jouw gasten nog lang napraten over jouw feest of evenement.

Louis is een fantastische goochelaar die zeer gewild is in Nederland vanwege zijn Close-up magic acts en zijn garantie op een 100% glimlach van het publiek. Je zult er zeker geen spijt van krijgen om hem te boeken voor jouw feest!

Wat mag je verwachten?

  • 100% kans op glimlachen!
  • Totaalconcept met mobiele tafel
  • Interactie met publiek
Beleef het

Close-up Magic op locatie

Louis creëert zijn magische acts ter plekke tijdens jouw evenement en past deze altijd aan op wat jouw gasten nodig hebben. Hij doet dit vanuit zijn hart en met een grote sensitiviteit voor de sfeer en omgeving. Hierdoor is succes gegarandeerd en is zijn magie geschikt voor elk publiek. Boek hem nu voor een onvergetelijke ervaring!

Contact