Skip to main content

Workshop magic

Magisch entertainment om zelf te leren!

Mee in de magische wereld?

Bent u op zoek naar een betoverende en interactieve magische workshop? Louis, één van Nederlands meest gevraagde goochelaars, weet met zijn Workshop Magic vol MindF*ck moeiteloos iedereen te boeien en mee te nemen naar zijn wondere wereld.

Louis zorgt ervoor dat zijn workshop altijd origineel, actueel en aangepast is aan uw wensen, met een 100% glimlachgarantie. Bovendien kan een boodschap of foto altijd geïntegreerd worden om de workshop nog persoonlijker te maken. Mis deze betoverende ervaring niet en boek nu Louis’ Workshop Magic!

Offerte aanvragen?

Deze trucs ga ik zeker gebruiken in de kroeg... En die konijntjes wordt ik helemaal gek van 😂"

Deelnemer aan de workshop magic - Avril Coonen-Williams

Magie die raakt, verwondert en de gasten zelf de magie laat ervaren.

Louis weet altijd precies de juiste snaar te raken tijdens uw evenement en creëert zijn acts ter plekke, recht uit zijn hart en met veel gevoel voor de situatie en omgeving. Zijn magie is een gegarandeerd succes en geschikt voor alle soorten publiek.

Na afloop mogen alle gasten alle trucs meenemen naar huis om de magie voort te zetten. Boek nu Louis voor een onvergetelijke ervaring vol betoverende momenten!

Wat mag u verwachten?

  • Interactief: Met zijn gevoel voor de gasten en situatie, creëert Louis een interactieve ervaring waarbij uw gasten worden betrokken en zelfs onderdeel uitmaken van de show.
  • Magie voor thuis: Na afloop mogen alle gasten de trucs meenemen naar huis voor een magisch vervolg.
  • Interessant: Voor iedere leeftijd een belevenis om mee te maken!
Beleef het

Workshop Magic op locatie

Onze Workshop Magic is nu ook beschikbaar op locatie! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een ander evenement, wij zorgen voor een betoverende ervaring op elke locatie.

Onze workshop is perfect voor groepen van alle groottes en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. U krijgt de kans om zelf de magie te ervaren en te leren.

Wij zorgen voor de volledige magische ervaring, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de betoverende wereld van Workshop Magic.

Contact